|  Logga in
    

Organisation

 

KKF-S har under föregående år haft det kämpigt att möta alla medlemsbehoven och driva organisationen enligt önskemålen då förbundets verksamhetsbidrag minskade kraftig för andra året i rad. Detta innebär att förbundet varit tvungen att piruettera det mest grundläggande i förbundet. Medlemmarna och styrelsen har hoppats att detta ska vara en övergående period därför har alla ställd upp extra mycket ideellt för att hålla förbundet flytande.

 

KKF-S styrelse ägnade under föregående verksamhetsår en stor del av sin kraft åt att organisera kurdiska kvinnor och nya kvinnoföreningar i städer över hela landet. Denna verksamhet var viktig för att förstärka organisationsstrukturen. Under verksamhetsåret lyckades vi starta nya lokala kurdiska kvinnoföreningar.

 

Förbundet deltog och var en av arrangörerna till Alviksfestivalen under sommaren. Förbundet bidrog med en konstutställning, forumteater, mat vagn och fikavagn och bokbord genom sina olika lokala föreningar som ansvarade för olika delar.Copyright 2021 by DNN Corp   |   Sekretesspolicy  |   Användarvillkor